KVM van andere merken: Maak een keuze.

Klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze KVM van andere merken sortering.

Dit is een 3Th party KVM-0221_KVM switch
Deze 3Th party KVM-0221 KVM switchis refurbished

KVM van andere merken

zijn een schakel apparaten voor meerdere systemen die beheerd worden met één systeem set:

  • Keyboard
  • Video (monitor)
  • Muis.

Aantal poorten

Dit is wel afhankelijk van hoeveel poorten er op de KVM-switch van andere merken beschikbaar zijn en natuurlijk hoeveel servers of pc’s u wilt gebruiken. De meeste zijn eenvoudig in gebruik. Deze zijn voorzien van PS2 of Usb aansluitingen. Er zijn er ook die bruikbaar zijn via een netwerklijn met RJ-45. Dat woord ook wel aangeduid als stuurbaar over IP.

PS2, USB of over IP

De hedendaagse KVM-switch stuurt men over ip. Maar als het gaat om korte afstand en kleine aantallen is er de keuze om USB of PS2 aansluitingen te gebruiken. Als het gaat om systemen die in een Rack  of zelfs in het data center staan is de KVM over IP de oplossing.

De KVM kabels hiervoor zijn beschikbaar in de categorie kabel

Aansluiten KVM-switch

Inzetbaarheid is simpel aansluiten en activeren door een eenvoudig commando. bij veel  apparaten doet cmd dubbelklikken wonderen. Mogelijk moet u een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie dat is nou precies wat u nodig hebt.

Investeringen

Systeembeheerders gebruiken deze KVM apparaten veelvuldig omdat het de benodigde apparatuur beperkt.

Om tussen de diverse PC’s of Servers te kunnen schakelen. Hierbij maakt u gebruik van de KVM en slechts één set: toetsenbord, muis en beeldscherm. Het gaat hierbij niet alleen om gebruiksgemak maar ook om lagere investeringen kosten en plaats besparing. Anders had u veel meer sturing systemen en monitoren moeten aanschaffen om daarmee uw netwerk te besturen.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor de Dell Harddisk een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde software of stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle Dell Harddisks die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen we alleen uitvoeren tegen meerprijs. Laat dat ons vooral weten.

Zoeken

Mocht het gezochte Dell Harddisk er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de ventilator die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.

Refurbished

alle Koppelsystemen die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen alleen tegen meerprijs worden uitgevoerd.