Mediaspeler: Maak een keuze.

we hebben ook wat rand apparatuur er bijgevoegd. klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

kies hier uw merk Mediaspeler. Of zoek in alles daaronder

Mediaspeler

Mediaspeler

Op dit apparaat kunt u video of muziek bestanden plaatsen en afspelen uit eigen bibliotheek. Natuurlijk kunt u deze ook downloaden. Daardoor is het dan mogelijk deze bestanden te bekijken of te beluisteren. Daarnaast zou u de speler die voorzien is van een eigen opslagruimte ook als externe disk kunnen gebruiken.

Afstandsbediening

Het kan bij sommige apparaten voorkomen dat er een afstand bediening wordt mee geleverd. Echter alleen indien bedienbaar

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u een mediaspeler een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, dat is nou precies wat u nodig hebt.

Refurbished

alle mediaspelers die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen alleen tegen meerprijs worden uitgevoerd.

Zoeken

Mocht de gezochte mediaspeler er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de  Lenovo dockingstation die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.