Flatscreen: Maak een keuze.

we hebben ook wat rand apparatuur er bijgevoegd. klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

kies hier uw merk flatscreen. Of zoek in alles daaronder

TFT beeldscherm te koop bij 3RiT ook wel flatscreen
3RiT levert snel de Flatscreen van uw keuze indien vooradig

Flatscreen

Een thin-film transistor is voornamelijk toegepast in zogenaamde tft-schermen. Thin film transistor liquid crystal displays, is daardoor een verbeterde versie van een lcd-scherm. Deze inmiddels wat verouderde  lcd techniek zag men in de negentiger jaren en het begin van deze eeuw.

LCD

Het grote verschil met een zogenaamd “passief” lcd-beeldscherm is dat in het tft-scherm voor elk subpixel een zeer klein transistortje is verwerkt op de glasplaat dat de informatie voor elke subpixel kan vasthouden (Bron: wikipedia).

Resolutie

Per generatie ziet men de resolutie of ook wel de scherpte op de beeldschermen toenemen. Daarom is het voor u wenselijk te kiezen voor een flatscreen .

Test

Alle beelschermen in deze shop komen bij bedrijven vandaag zijn getest en doen wat ze moeten doen.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor een flatscreen een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde menu sturing vindt. Conclusie dat is nou precies wat u nodig hebt.

Refurbished

alle  TFT beeldschermen die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen alleen tegen meerprijs worden uitgevoerd.

Zoeken

Mocht het gezochte TFT beeldscherm er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de Module die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.