Netwerk: Maak een keuze.

we hebben ook wat rand apparatuur er bijgevoegd. klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

kies hier uw nertwerk categorie.

Netwerken

Netwerk

de basis van uw bedrijfs structuur op ICT gebied. Dit is opgebouwd uit onderdelen zoals:

 

Storage

Zo zijn de werkstations gekoppeld in het netwerk aan de Servers en Storage(opslag) apparaten. Daarnaast vind u nog de backup apparatuur en de UPS. Dit is om daardoor stroomuitval te beperken en dataverlies te beperken

Redundant

Vaak is de apparatuur in een bedrijfsnetwerk dubbel uitgevoerd. Ieder tweede apparaat heeft de taak het andere bij uitval te vervangen. Dat heet in het engels redundant.

Security

Als veiligheid, ook van belang is, wordt er ook een zogenaamde firewall ingezet. Dit apparaat houdt hackers buiten uw interne netwerk. Via encryptie wordt daardoor een ongewenste gast in uw netwerk tegengehouden.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor het netwerk een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde software of stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle netwerk onderdelen die wij aanbieden zij een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen we alleen uitvoeren tegen meerprijs. Laat dat ons vooral weten.

Zoeken

Mocht het gezochte netwerk onderdeel er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de Module die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.