Cisco Gbic: Maak een keuze.

Klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze Cisco Gbic sortering.

Dit is een Cisco Gbic 30-1301-01_Gbic
Deze Cisco 30-1301-01 Gbicis refurbished

Cisco Gbic

ook wel transceiver genoemd. Dit een samentrekking van transmitter (zender) en receiver (ontvanger). Deze kleine omzetting apparaatjes tussen koper leiding en glas leiding zetten het elektronische signaal om in licht pulsen.  Die dus dan weer op hun beurt de weg kunnen vervolgen over de glaskabel.

snelheid

Omdat er tegenwoordig grote afstanden en hoge snelheden nodig zijn om het internet wereldwijd te laten communiceren, is een glaskabel gewenst.  In deze glasvezel verbindingen bereikt men dus de lichtsnelheid. Hierdoor krijgt u de informatie van een verre server dus in een paar milli seconden.

Vertraging

dit treedt op als het snelle glasvezel pulse naar uw station moet worden omgezet naar een elektronisch signaal door de Gbic. En dan is de vraag hoe ver de omzetting van uw werkstation heeft plaats gevonden. Daarnaast is de snelheid van uw eigen systeem ook weer van belang.

Zoeken

Mocht de gezochte Cisco transceiver er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de Module die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.