Dell Gbic: Maak een keuze.

Klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze Dell Gbic sortering.

Dell Gbic
Dell GBiC van uw keuze levert 3RiT snel indien voorradig, dus kijk snel

Dell Gbic

ook wel transceiver genoemd. Dit een samentrekking van transmitter (zender) en receiver (ontvanger). Deze kleine omzetting apparaatjes tussen koper leiding en glas leiding zetten het elektronische signaal om in licht pulsen.  Die dus dan weer op hun beurt de weg kunnen vervolgen over de glaskabel.

snelheid

Omdat er tegenwoordig grote afstanden en hoge snelheden nodig zijn om het internet wereldwijd te laten communiceren, is een glaskabel gewenst.  In deze glasvezel verbindingen bereikt men dus de lichtsnelheid. Hierdoor krijgt u de informatie van een verre server dus in een paar milli seconden.

Vertraging

dit treedt op als het snelle glasvezel pulse naar uw station moet worden omgezet naar een elektronisch signaal door de Dell Gbic. En dan is de vraag hoe ver de omzetting van uw werkstation heeft plaats gevonden. Daarnaast is de snelheid van uw eigen systeem ook weer van belang.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor de Dell Gbic een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde software of stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle Dell Gbic’s die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen we alleen uitvoeren tegen meerprijs. Laat dat ons vooral weten.

Zoeken

Mocht het gezochte Dell transceiver er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de ventilator die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.