Switch: Maak een keuze.

we hebben ook wat rand apparatuur er bijgevoegd. klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

kies hier uw merk Switch. Of zoek in alles daaronder

Dit is een 3th party OPN20322R_Netwerk switch van andere merken
Deze 3th party OPN20322R Netwerk switchis refurbished

Switch

Elk netwerkapparaat dat hierop is aangesloten, kan worden geïdentificeerd aan de hand van het netwerkadres. Daardoor kan de switch de verkeersstroom sturen en de veiligheid en efficiëntie van het netwerk maximaliseren.

Intelligent

Een switch is intelligenter dan een Ethernet-hub, die pakketten eenvoudig opnieuw verzendt vanuit elke poort van de hub. Behalve de poort waarop het pakket is ontvangen. Daardoor is de hub niet in staat om verschillende ontvangers te onderscheiden en een algehele lagere netwerkefficiëntie te bereiken.

OSI-model

Een Ethernet-switch werkt op de datalinklaag (laag 2) van het OSI-model om een ​​afzonderlijk botsingsdomein voor elke switchpoort te creëren. Elk apparaat dat op een switchpoort is aangesloten, kan op elk moment gegevens naar een van de andere poorten overdragen en de uitzendingen zullen niet interfereren.

Meer lagen

Omdat uitzendingen nog steeds door de switch naar alle aangesloten apparaten worden doorgestuurd, blijft het nieuw gevormde netwerksegment een uitzenddomein zijn. Switches kunnen ook werken op hogere lagen van het OSI-model, inclusief de netwerklaag en hoger. Een apparaat dat ook op deze hogere lagen werkt, staat bekend als een meerlagige schakelaar.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor dit apparaat een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle  switches die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen alleen tegen

Zoeken

Mocht het gezochteapparaat er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de Module die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u. meerprijs worden uitgevoerd.