Draytek switch: Maak een keuze.

Klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze Draytek switch sortering.

Dit is een Draytek Vigor swich G1080_Netwerk Router
Deze Draytek Vigor swich G1080 Netwerk Routeris refurbished

Draytek switch

Elk netwerkapparaat dat op een Draytek switch is aangesloten, kan worden geïdentificeerd aan de hand van het netwerkadres. Daardoor kan de switch de verkeersstroom sturen en de veiligheid en efficiëntie van het netwerk maximaliseren.

Intelligent

Een Draytek switch is intelligenter dan een Ethernet-hub, die pakketten eenvoudig opnieuw verzendt vanuit elke poort van de hub. Behalve de poort waarop het pakket is ontvangen. Daardoor is de hub niet in staat om verschillende ontvangers te onderscheiden en een algehele lagere netwerkefficiëntie te bereiken.

OSI-model

Een Ethernet-switch werkt op de datalinklaag (laag 2) van het OSI-model om een afzonderlijk botsingsdomein voor elke switch poort te creëren. Elk apparaat dat op een switch poort is aangesloten, kan op elk moment gegevens naar een van de andere poorten overdragen en de uitzendingen zullen niet interfereren.

Meer lagen

Omdat uitzendingen nog steeds door de Draytek switch naar alle aangesloten apparaten worden doorgestuurd, blijft het nieuw gevormde netwerksegment een uitzenddomein zijn. Draytek switches kunnen ook werken op hogere lagen van het OSI-model, inclusief de netwerklaag en hoger. Een apparaat dat ook op deze hogere lagen werkt, staat bekend als een meerlagige schakelaar.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor de Draytek switch een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle Draytek switches die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen alleen tegen meerprijs worden uitgevoerd.