Samsung SSD of harddisk: Maak een keuze.

Klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze Samsung SSD of harddisk sortering.

Dit is een Samsung SSD of harddisk MZ-75E250_SSD
Deze Samsung MZ-75E250 SSDis refurbished

Samsung SSD of harddisk

dit is uw lokale opslagmedium. Deze zijn in de loop der jaren met diverse typen uitgebreid. Dus we onderscheiden nu op basis van aansluiting:

  • Sata
  • SAS
  • SSD
  • SCSI
  • IDE
  • Fibrechannel

Indeling

een andere indeling zou men kunnen maken op basis van spin snelheid. We beginnen dan bij:

  • 5400 RPM ( rotations per minute)
  • 7200
  • 10K
  • 15K

Waar de hoge snelheden veelal in zakelijk machines te vinden zijn. Maar daar is dan de prijs van de Samsung SSD of harddisk ook naar.

Recentelijk is de Dell SSD meer tot de eindgebruikers doorgedrongen deze Solid State Harddisk heeft geen roterende delen en heeft daardoor minder last van schokken etc.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor de Samsung SSD of harddisk een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde software of stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle Samsung SSD of harddisks die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen we alleen uitvoeren tegen meerprijs. Laat dat ons vooral weten.

Zoeken

Mocht het gezochte Samsung SSD of harddisk er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de ventilator die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.

Refurbished

alle Samsung SSD of harddisks die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen alleen tegen meerprijs worden uitgevoerd.