Hp RAID adapter: Maak een keuze.

Klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze Hp RAID adapter sortering.

Dit is een HP raid adapter 462594-001_Controller
Deze HP 462594-001 Controlleris refurbished

Hp RAID adapter

oorspronkelijk een afkorting voor redundant array of inexpensive disks. Tegenwoordig voor redundant array of independent disks is een dataopslag technologie Daarbij combineert men meerdere fysieke harde schijven tot één of meer logische virtuele opslageenheden. Het doel hiervan is veiligheid, snelheid en/of capaciteit te vergroting. Feitelijk is RAID het goedkopere antwoord op de zeer kostbare enkelvoudige harde schijf in de mainframe computer van weleer.

Verdeling

Data verdeelt men met een Hp Raid adapter over de schijven op verschillende RAID-niveaus, afhankelijk of de fouttolerantie, doorvoersnelheid of capaciteit wordt verhoogd. De verschillende datadistributieschema’s worden aangeduid met de term RAID, gevolgd door een nummer (0 t/m 6). Alle RAID-niveaus groter dan 0 voorzien in een vorm van fouttolerantie. Daarbij is het falen van een schijf opgevangen door de overige schijven. Redundantie in de informatietheorie is een maat voor het aantal overtollige tekens dat aan een boodschap wordt toegevoegd. Dit doet men om het origineel te kunnen reconstrueren bij digitale verminking van die boodschap. Het begrip is dan ook nauw verwant aan het woord redundant, dat overtollig betekent.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor de Hp Raid adapter een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde software of stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle Hp raid adapters die wij aanbieden zij een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen we alleen uitvoeren tegen meerprijs. Laat dat ons vooral weten.

Zoeken

Mocht het gezochte Hp raid adapter niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de Module die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.