PDU van andere Merken: Maak een keuze.

Klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze PDU's van andere Merken sortering.

PDU van andere Merken Stroom voorziening
Een PDu met c13-c14 of c19-c20 stekkers

PDU van andere Merken

power distribution unit van andere Merken is eigenlijk niks anders dan een stekkerblok. Al is het dan meer bedoeld om in serverracks de stroom voorziening te verzorgen.

C14 of C20

in sommige PDU’s van andere Merken zijn er ook meer formaten beschikbaar zoals de C20 de vrouwelijke variant van de C19. Omdat er soms veel vermogen voor de racks nodig is zien we een grote blauwe of rode stekker op de aanvoerzijde zitten van 16 of 32 Ampère.

Bemeterd

in de datacenters is er vaak ook de vraag wat het stroom verbruik in het Rack is. Daarom zijn er ook PDU’s van andere Merken in omloop die bemeterd zijn en dus het verbruik aangeven.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor de PDU van andere Merken een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde software of stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle PDU’s van andere Merken die wij aanbieden zijn een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen we alleen uitvoeren tegen meerprijs. Laat dat ons vooral weten.

Zoeken

Mocht de gezochte PDU van andere Merken er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar het onderdeel die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.