Caddie: Maak een keuze.

we hebben ook wat rand apparatuur er bijgevoegd. klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

kies hier uw Caddie.

Dit is een Dell G176J_Chassisdeel of Caddie
Deze Dell G176J Chassisdeelis refurbished

Caddie

ook wel harddisk bracket genoemd. Niets anders dan een inbouwraam voor zogenaamde HOT-swap disks. Vooral handig als je veel disks in Array’s of servers hebt hangen.

Doel

Om bij calamiteiten geen tijd te verliezen aan uit en in bouwen van een harddisk is de Caddie in het leven geroepen.  Door met niet meer dan beugeltje los klikken de disk te kunnen vervangen.

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor een caddie een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde software of stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle Caddie’s die wij aanbieden zij een  schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen we alleen uitvoeren tegen meerprijs. Laat dat ons vooral weten.

Zoeken

Mocht de gezochte caddie er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de Module die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.