Control: Maak een keuze.

we hebben ook wat rand apparatuur er bijgevoegd. klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

kies hier uw Control. Of zoek in alles daaronder

Dit is een Hp 468405-002_Controller of control
Deze Hp 468405-002 Controlleris refurbished

 Storage Control

Deze inbouwkaarten hebben een besturende functie in systemen voor allerlei taken de ene stuur hoe informatie op een disk wordt gezet, de ander heeft meer invloed op de snelheid van de Fans

Raid

De Raid controller is wel de bekendste. deze bepaald hoe informatie wordt weggeschreven en waar naar toe. Ook redundantie speelt hierbij een rol. want een systembeheerder zit er niet op te wachten dat hij/zij data verliest.

Storage control

De Storage control is ook een bekende. Deze regelt het inkomende en uitgaande verkeer van de server van en naar de opslag.

 

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor de juiste storage controller een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde software of stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, is precies wat u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle netwerkcontrollers die wij aanbieden zij een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Schoonheid foutjes hebben we vanwege de prijs vaak niet hersteld. dat is economisch niet haalbaar. Mocht u dat willen dan kan dat maar de werkzaamheden kunnen we alleen uitvoeren tegen meerprijs. Laat dat ons vooral weten.

Zoeken

Mocht de gezochte netwerkcontroller er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de Module die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u.