Telefoon: Maak een keuze.

we hebben ook wat rand apparatuur er bijgevoegd. klik snel verder naar wat u zoekt!

Als het er niet bij staat vul dan iets in de zoekbalk in. Of vraag ons naar de mogelijkheden.

Telefoons waaronder Voip-telefoon
Voip of Mobiel

Telefoons

dit inmiddels al 100 jaar oude communicatiemiddel heeft in de laatste 20 jaar een vlucht genomen. Van een bedraad aangezwengeld wandmodel tot de draadloze hedendaagse mobiele telefoon.

Typen

we onderscheiden inmiddels een aantal hoofdtypen en onderdelen:

  • Voip-telefoon voor de zakelijke euro oplossingen
  • Mobiele telefoon alledaags persoonlijk contact waar u ook bent
  • Headsets draadloos of met USB-draad voor handsfree werken
  • Poe-injector voor locaties waar geen ethernet aanwezig is
  • Doorkies module voor gebruik gemak bij receptioniste of telefoniste

Gebruiksaanwijzing

Mogelijk moet u voor een telefoon een gebruiksaanwijzing raadplegen die meestal bij refurbished apparatuur niet beschikbaar is. Daarvoor is er op het internet voldoende te vinden of zelfs te downloaden. Dus Google is uw vriend. Dit is belangrijk omdat u hierin de benodigde stuur commando’s of combinaties van toetsen vindt . Conclusie, past precies die telefoons die u nodig hebt. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Refurbished

alle telefoons die wij aanbieden zij een wis en schoonmaak proces doorlopen. Sommige zijn opgeknapt of gerepareerd. Het komt ook voor dat we van twee defecte modellen een werkende hebben gemaakt.”

Zoeken

Mocht de gezochte SAN er niet bij zitten kunt u ons ten alle tijden een zoekopdracht geven. Wij kijken dan daar waar u niet kan kijken. Wij beschikken over inzichten op inlog beperkte sites. Daar kunnen we dan opzoek gaan naar de Module die u zoekt. Mail ons het gezochte partnummer en wij zoeken voor u