contact met 3RiT voor circulaire ICT
Uw hardware privacy veilig en circulair afvoeren

contact met 3RiT

Wij horen graag hoe u het wilt!

Als u contact met ons opneemt, vragen wij naast uw informatie, meteen na te denken hoe u de nog aanwezige data op uw apparatuur verwerkt wilt hebben. Dit zijn geen verplichte velden, maar als u het toch al weet is het handig dat wij ook meteen weten wat u wilt. Daardoor kunnen wij u beter van dienst zijn.

Uw lijst of bestand. Of voor u inventariseren?

Omdat wij u ook meteen de mogelijkheid bieden om een excel- of word-file te uploaden is dat ook meteen handig om als houvast te gebruiken. Als u wilt kunnen we ook voor u een inventarisatie verzorgen. Dit is handig voor wederzijdse controle. Uw administratie zal er ook blij mee zijn. De combinatie van dit bestand en eventuele certificaten vormen meteen sluitend bewijs wat u met de oude apparatuur hebt gedaan. Wel zo handig.

 

Overzichtsfoto:

Daarnaast kunt u ook een overzichtsfoto van de spullen toevoegen zodat wij een beeld krijgen wat er bij u staat. Als u meer foto’s hebt kunnen we die in tweede instantie van u ontvangen. Bij ons eerste contact met u is een overzichtsfoto voldoende.

contact met 3RiT voor circulaire ICT
Uw hardware privacy veilig en circulair afvoeren

Anders contact met 3RiT:

Een andere contact mogelijkheid is natuurlijk bellen met 3RiT: 085-4894466

Schroom niet, wij zijn blij als u belt. Dan kunnen we u meteen antwoorden geven op alle vragen die u nu heeft en alles vertellen wat u weten wilt.Dus neem contact op met 3RiT

    inventarisatie, Ja graag