Zoek met spoed een sparepart of computer onderdeel
Zoek met spoed een spare-part

Wij horen graag wat u nodig hebt!

Altijd vervelend als u een computersysteem “down” hebt. Vrijwel meteen gaat de klok lopen “Time is money” niet? U hebt nu meteen kwalitatieve onderdelen nodig.

naast uw informatie vragen wij u hier rechts meteen na te denken hoe we u het beste kunnen helpen.  Dit zijn geen verplichte velden, maar als u het toch al weet is het handig dat wij ook meteen weten wat u wilt.

Welk onderdeel is noodzakelijk? En wat voor kwaliteit?

Op basis van ervaring  vragen we ook meteen naar details, en denken vast vooruit. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk wat u wel en niet wilt.

Kwalitatieve onderdelen : Nieuw of Refurbished(gebruikt maar met garantie)

Niet dat de kwaliteit slecht kan zijn, daarvoor kennen we de markt al te lang en daarom weten we bij wie we de kwaliteits onderdelen bestellen. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit nieuw of refurbished. Als een systeem nog niet zo oud is kies dan kiest u misschien voor nieuw, terwijl bij een ouder niet zo belangrijk systeem die noodzaak misschien minder is.

Produktfoto

Om eventuele fouten te voorkomen is het handig een foto van het label mee te sturen omdat daar vaak meer informatie op staat dan u denkt. Soms zit een onderdeel in een configuratie vast en is niet mogelijk te fotograferen. Dat is dan jammer, want hoe meer informatie beschikbaar is hoe beter.