U wilt uw mobiele devices zoals iPhone of iPads van Data ontdoen.

U krijg van elke wis actie een certificaat.

Alle smartphones kunnen voor u schonen. Niets blijft achter op de memory chip.

In tegenstelling tot fysiek vernietigen wordt hier wel alle data vernietigd. Bij een shredder is dat niet 100% waterdicht.

om te voorkomen dat u ons van te weinig informatie vorziet hebben wij een wat uitgebreider contact formulier met een paar extra vragen.

Gevoelige bedrijfsgegevens Veilig wissen.

Kunt u mobiele telefoons zomaar afdanken zonder te wissen? De algemene verordening gegevensbescherming vereist dat u deze zorgvuldig behandelt. Gelukkig kunnen we u hierbij behulpzaam zijn om deze privacy gevoelige data van uw Iphone of Samsung galaxy te verwijderen.

Keuzes…

Mocht het voor u nog onduidelijk zijn wat u met de overtollige mobieltjes wilt doen? Kijk dan even op de keuzehulp die wij hebben opgesteld omtrent wissen of vernietigen.

Wij beschikken over de mogelijkheid de gevoelige bedrijfsgegevens van uw reeds vervangen mobiele telefoons of devices veilig te wissen. Daarom kunnen we deze voor u afvoeren op een milieu vriendelijke manier. Deze kunnen we ook circulair verwerken. Duurzaamheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Immers hergebruik is de hoogste vorm van recycling.

Als gevoelige bedrijfsdata veilig wissen niet mogelijk is

helaas zijn er wel gevallen dat dat voorkomt. Denk aan oorzaken als te oude types, “pre smartphone modellen” die niet softwarematig te wissen zijn. in dat soort gevallen is er geen andere mogelijkheid dan deze te shredderen. In geval van defecte of gebroken schermen is het wel mogelijk om smartphones te wissen.

Find my Iphone niet uit geschakeld.

Deze app en de gelijkwaardige tegenhangers van andere merken kunnen het proces wel verstoren. Wenselijk is dat die zijn uitgeschakeld. Igeval van de Apple telefoons kunnen we wel wissen maar doordat de app actief is kan de telefoon niet worden hergebruikt. Dat is  niet erg circulair! In al die gevallen is dan ook vernietiging de vervolg stap. Dat doen we dan volgens de DIn 66399 norm.

 

Rapportage

indien nodig kunnen wij ook voor u een inventarisatie opstellen gekoppeld aan de rapportage zodat u uw adminstratie meteen op peil hebt.

Samsung telefoon wissen
Samsung telefoon wissen

Al uw overtollige mobiele telefoon of tablets wissen

Een gecertificeerd proces als basis

Als u ons al uw oude mobiele wilt laten wissen, neem contact met ons op, klik hier onder voor het formulier