Computerafval of ICT opruimen met de GIB

De GiB (Groene ICT Bak) is voor uw gemak als u veel computerafval af te voeren hebt en wordt gratis bij u geplaatst.
De overtollige ICT apparatuur kan hier netjes ingeplaatst worden. (niet gooien i.v.m. met scherven e.d.!) Van PC tot Printer en van Server tot UPS met batterijen erin. Voor grotere apparatuur hebben we andere oplossingen.
Op aanvraag geplaatst en ook snel weer weg.
Meer tijd nodig? Ook geen probleem.
Ruimte tekort? Bak erbij!
NU een (GIB) aanvragen!

 

In gevallen van CRT-monitoren en Accu-packs kan het voor komen dat we afvoerkosten in rekening moeten brengen i.v.m. het Chemisch karakter hiervan. e.e.a. in overleg. Natuurlijk zijn wij hiervoor geautoriseerd.

http://www.niwo.nl

de vergunningverlener voor het wegtransport. Waarmee wij computerafval mee mogen vervoeren.

Ons Afvalstoffen-Nummer: VIHB520756 bedenk wel dat de gewone oude ijzerboer, hier meestal geen papieren voor heeft, vraag er anders naar.

 

Enige voorwaarde is dat: als er materialen in komen die niet ICT gerelateerd zijn of als Chemisch en of andere gevaarlijke materialen kunnen worden geïdentificeerd, de extra kosten op de vervuiler worden verhaald, meestal is dat ook de de opdrachtgever.

wat ons betreft mogen alle computerafval gerelateerde producten er ingelegd worden. Van pc tot server en van stoomdraad tot UPS. Glaskabels en printers geen probleem.

 

Let op: Milieu Delict !

Is uw transporteur niet in het bezit van een NIWO vergunning mag deze de spullen niet vervoeren. Daar staat een milieu-delict op met een boete van 1500 euro per geval. Er naar vragen is dus een goed idee. En laat ze deze oude systemen niet afvoeren.

niwo Logo

Certificaat deelnemer NIWO

De GIB

GiB Groene ICT Bak

Ja , wij hebben veel af te voeren

Stuur ons zo'n Bak!

Omdat u enige tientallen PC’s Monitoren of andere ICT gerelateerde spullen in huis hebt die in de weg liggen, heeft u deze bak nodig om alles er in te kunnen verzamelen.

Daarnaast kunnen we meteen met u overleggen hoe verantwoord met eventuele data op deze systemen om te gaan.