Hoe worden wij door onze klanten gezien?
Van het leveren van refurbished servers en apparatuur tot en met individuele uitgefaseerde spareparts.

De geschiedenis met 3RIT gaat al lang terug. Van het leveren van refurbished servers en apparatuur tot en met individuele uitgefaseerde spareparts.Wanneer wij specifieke onderdelen nodig hebben, kunnen wij altijd een beroep op 3RIT doen.

Knap werk om een zeldzaam moederboard van een storage server van een klant binnen 48 uur te leveren!… Als u meer wilt weten?…

read more

Referentie voor 3RiT : vind hardware die we zoeken, snelle reactie, veilig idee

Wij geven deze referentie voor 3RiT af omdat: Wij een aantal keren met 3RiT zaken hebben gedaan. We hebben Frank Toorop leren kennen als iemand die altijd snel levert en steeds die hardware die we zoeken weet te vinden. De lijnen zijn kort en bij vragen reageert 3RiT ook altijd snel.
We hebben we ook een aantal keren van 3RiT gebruik gemaakt bij het afvoeren van oude hardware. Gecertificeerd wissen van schijven e.d. is daarbij ook mogelijk. Dat geeft een veilig idee en maakt 3RiT voor ons een bedrijf waar we graag gebruik van maken.
read more

Recycle je oude systemen

Hans Timmerman CTO EMC beschrijft in zijn column zijn ontmoeting met 3RiT / Frank Toorop. Hierin geeft hij aan de noodzaak van milieu vriendelijke afvoer van ICT materialen op de wijze waar op 3RiT dit ook doet. Hij maakt ook melding van de ervaring van 3Rit met grote projecten zoals de afvoer van de Huygens Supercomputer door 3RiT.
read more

Snel en adequaat op hulpvraag gereageerd

Unicef had op korte termijn uitbreiding nodig van een server en schijfruimte.

Behalve een deskundig advies heeft 3RiT hier snel en adequaat op gereageerd en de plaatsing en de installatie gebruiksklaar opgeleverd.

Daarnaast hebben zij ons geholpen bij de levering van specifieke hardware. Dit alles op basis van een flexibel investerings/verhuur voorstel maakt dat wij zeer tevreden zijn over 3RiT.

read more

ontmantelen en afvoer van gedateerde & overbodige serverfaciliteiten

Deze toch wat ingewikkelder klus, het ontmantelen van een zware UPS van de eerste verdieping van een theater in Amsterdam, over een gedraaide trap, en geen lift beschikbaar. Waarbij de computer racks ook niet recht op in de ruimte konden worden geschoven omdat diverse schuine betonnen dragers dit blokkeerden.

read more

een groot dienstverlener en een maatschappelijk betrokken ondernemer.

In de persoon Frank Toorop schuilt een groot dienstverlener en een maatschappelijk betrokken ondernemer. Het allerbelangrijkste dat hij aandacht geeft is de relatie en niet de transactie. Hiermee komt hij meer dan tegemoet aan onze verwachting dat er een duurzame relatie wordt opgebouwd en niet een “Quick-win”.
read more

Punctuele organisatie

Punctuele organisatie om zorgvuldig van je oude hardware af te komen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Het is een organisatie die zijn afspraken nakomt.

Onlangs nog enkele serversruimtes laten ontruimen en printer materialen laten afvoeren. Dit geschiedde in vlot.

Klantgericht en denken mee in de werkwijze van de organisatie
read more