Retouren en het kader waarbinnen wij werken.

 Wij  zijn verplicht u op de te informeren over het herroepingsrecht en de manier waarop u daarvan gebruik kunt maken. Ook wanneer dit niet van toepassing is, omdat er sprake is van een wettelijke uitzondering waarvoor het herroepingsrecht niet geldt. 


Het gaat hierbij om informatie te gegeven over de termijnen waarbinnen herroepen en teruggezonden kan worden, wie welke kosten draagt, inclusief een schatting van de retourkosten en de informatie over waardevermindering (producten) en gebruikskosten (diensten).

Regels die daarbij gelden:

  • Bij een aankoop op afstand is er – op de hieronder genoemde uitzonderingen na – altijd een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze periode mag u het product zonder opgave van reden terugsturen.
  • De bedenktijd gaat in op de dag dat het product is afgeleverd. Bij dienstverlening gaat de termijn in op de dag van het sluiten van de overeenkomst.
  • Wie gebruik maakt van het recht op retour, heeft recht op teruggave van het totaal betaalde bedrag, inclusief de verzendkosten. De kosten voor het terugsturen en het risico hiervan( kwijtraken) liggen bij de koper.
  • Er worden geen(administratie)kosten in rekening gebracht voor het beëindigen van de overeenkomst .
Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u binnen de zichttermijn de overeenkomst wilt ontbinden
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]